Mange er klare for å starte et nytt studieår og har en del bøker som må kjøpes inn. Andre «bare elsker å lese» og har alltid mange nye titler på ønskelisten. Da er det godt å vite at du kan spare noen kroner ved å kjøpe bøkene med ditt Eika Kredittkort. 

Vi gjentar fjorårets suksess og gir alle leseglade kunder 5 % rabatt på bøker og alt annet som kan kjøpes hos bokhandleren ut august.

Det forutsetter at du er påmeldt i rabattprogrammet vårt. Har du ennå ikke gjort det, må du først melde deg på før du kan opptjene rabatter.

Slik får du rabatten
1. Meldt deg inn i rabattprogrammet.

2. Kjøp bøker eller annet du trenger på bokhandleren med ditt Eika Kredittkort (fysisk og på nett) i perioden 12.08 til og med 31.08. Rabatten får du i alle butikker registrert med følgende bransjekode:

5942 – Bokhandlere
5192 – Utsalg for bøker og aviser

Psst! Betaling med Eika Ansatt og Eika Bedrift kredittkort gir ikke rabatt. Det samme gjelder dersom du ikke er påmeldt i rabattprogrammet.
 
Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder. 
 
Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når utbetales rabatten?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du vite hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. 
 
Ennå ikke fått kredittkort fra oss? 
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.